Banner 980x90

Uzņēmumi aicināti pieteikties IKT pilotprojektu konkursam Ventspilī

Rīga, 4.marts, LETA. Ar mērķi atbalstīt un veicināt informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares attīstību Ventspilī, uzņēmējiem sniegta iespēja pieteikties Ventspils pilsētas pašvaldības IKT pilotprojektu programmas konkursam un saņemt papildu atbalstu savas biznesa idejas īstenošanai, aģentūru LETA informēja Ventspils Digitālā centra pārstāvis Gints Korts.

Viņš sacīja, ka piedalīties konkursā un pretendēt uz noteiktā atbalsta saņemšanu var komersanti un personas, kas Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu maksātāju reģistrā ir reģistrējušās kā saimnieciskās darbības veicēji. Lai pretendētu uz pašvaldības līdzfinansējumu, konkursā iesniegtajiem projektiem ir jāatbilst tēmām kā viedā pārvalde, ekonomika, mobilitāte, vide, iedzīvotāji vai viedā pilsētvide.

Korts norādīja, ka, piedaloties konkursā, uzņēmējiem ir iespēja saņemt atbalstu līdz pat 80% apjomā no kopējām projekta izmaksām: minimālais atbalsta apjoms ir 2 000 eiro, bet maksimālais - 15 000 eiro.

Projektu pieteikumi Ventspils digitālajam centram jāiesniedz elektroniski līdz 2019.gada 30.aprīlim plkst.16.

Ventspils IKT pilotprojektu programmas realizēta saskaņā ar Ventspils IKT nozares attīstības stratēģiju un rīcības plānu 2014.-2020.gadam. Iepriekšējās Ventspils pilsētas pašvaldības IKT pilotprojektu finansēšanas konkursa kārtās ir atbalstīti deviņi projekti par kopējo summu 152 696 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)