Banner 980x90

Valsts Kultūrkapitāla fonds Ventspils muzeja projektiem piešķīris 9980 eiro

Rīga, 6.marts, LETA. Valsts Kultūrkapitāla fonda pirmajā projektu konkursā Ventspils muzejs saņēmis atbalstu vairāku ieceru realizācijai, kopumā 9980 eiro, aģentūru LETA informēja muzejā.

Kultūras mantojuma nozarē atbalstīti divi projekti - Restaurācijas nodaļas vadītājas Anitas Burkovskas iesniegtais projekts par pūra lādes restaurāciju 3500 eiro apmērā, kā arī muzeja vadošā pētnieka Armanda Vijupa sagatavotais projekts par rakstu krājuma "Pētījumi Kurzemes vēsturē" izdošanu. Vijupa projekts saņēmis 4000 eiro lielu atbalstu.

Savukārt Ineses Aides sagatavotais projekts Literatūras nozarē par lasīšanas veicināšanas ciklu bērniem "Muzejā viesi" saņēmis 480 eiro. Mūzikas un dejas mākslas nozarē Ventspils muzeja projekts III Viduslaiku mūzikas festivāla norisei guva 2000 eiro lielu atbalstu.

Kopumā muzeja projekti atbalstīti par 9980 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)