Banner 980x90

Ventspilī nodibināta partijas "Laiks pārmaiņām" Kurzemes reģionālā nodaļa

Ventspils, 16.febr., LETA. Ventspilī šonedēļ nodibināta politiskās partijas "Laiks pārmaiņām" Kurzemes reģionālā nodaļa, aģentūru LETA informēja partijas preses pārstāve Inese Ozoliņa.

Par Kurzemes reģionālās nodaļas vadītāju ievēlēta partijas valdes locekle Alīna Rugine. Viņa uzsver, ka Kurzemes reģionālās nodaļas dibināšana tieši Ventspilī ir likumsakarīga, jo Ventspils ar tās neaizsalstošo ostu un lielo ekonomisko potenciālu vienmēr bijusi viens no reģiona un arī valsts tautsaimniecības attīstības stūrakmeņiem.

Partijas "Laiks pārmaiņām" valdes priekšsēdētāja Inga Antāne uzsver, ka izmaiņas nacionālajā un arī starptautiskajā politikā un ekonomikā prasa jaunu skatījumu uz valsts, tajā skaitā arī uz Kurzemes reģiona tālākās attīstības procesiem. Tā kā partijas "Laiks pārmaiņām" mērķis esot panākt, lai reģionālā politika top katrā konkrētā Latvijas reģionā uz vietas, Kurzemes reģionālajā nodaļā, līdzīgi kā pērn decembrī nodibinātajā partijas Latgales nodaļā, strādās un par reģiona attīstībai būtiskiem jautājumiem lems paši reģiona iedzīvotāji.

Antāne arī informēja, ka tuvākajā laikā partijas reģionālās nodaļas tikšot izveidotas arī vēl citos reģionos.

"Laiks pārmaiņām" ir reģionāla partija, ko pagājušā gada rudenī Ventspilī kopā ar domubiedriem izveidoja biedrības "Baltijas asociācija - transports un loģistika" (BATL) prezidente un savulaik viena no pašlaik jau likvidētās Valda Zatlera Reformu partijas līderēm Antāne.

Kā ziņots, partijas "Laiks pārmaiņām" dibināšanā, kas notika pērn 21.septembrī Ventspilī, piedalījušies vairāk nekā 350 domubiedri.

Partijas valdē darbojas Antāne, Rugine, Ingrīda Gradkovska un Linards Gulbis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)