Banner 980x90

Ventspilī notiks Valentīndienas skrējiens

Ventspils, 13.febr., LETA. Trešdien, 14.februārī, Ventspilī notiks skriešanas popularizēšanas pasākums – Valentīndienas skrējiens pa pilsētas ielām, aģentūru LETA informēja Ventspils Sporta pārvaldes metodiķis Kārlis Gubāts.

Lai skrējiens būtu interesantāks, Ventspils Maratona klubs kopā ar SIA "Ģeodēzists" pārstāvi Aigaru Ansbergu izstrādājis trases maršrutu sirds formā, kur kopējais maršruta garums ir 6,41 kilometrs.

Skrējiena starts paredzēts plkst.18.30 pie Ūdens piedzīvojumu parka, Lauku ielā 5.

Tā kā skrējiens notiks tumšajā diennakts laikā, līdzi jāņem atstarotāji, galvas lukturīši, mirgojošās lampiņas. Ventspils Maratona klubs ir pasūtījis ap 50 mirgojošo lampiņu, ko varēs saņemt starta vietā.

Skrējiens notiks pa pilsētās centra ielām. Skrējiena tempu katrs skrējējs varēs izvēlēties pats. Organizatori atgādina, ka, piedaloties skrējienā, jāievēro ceļu satiksmes noteikumi.

Pēc skrējiena dalībniekiem būs iespēja bez maksas apmeklēt olimpiskā centra "Ventspils" mazo peldbaseinu ar pirti un izmēģināt ķermeņa masas analizatora pakalpojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)