Banner 980x90

Ventspils Augstskola izsludinājusi ekonomikas un uzņēmējdarbības konkursu vidusskolēniem

Jelgava, 7.febr., LETA. 6.aprīlī Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātē notiks ekonomikas un uzņēmējdarbības konkurss "Izaugsme 2018", kuram var pieteikties vidusskolēni no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja izglītības iestādes speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Jēkabsone.

Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu interesi par uzņēmējdarbību, ekonomiku un vadībzinātni, kā arī uzlabot prasmi darboties komandā, iesaistoties ārpusskolas pasākumos.

Konkursā komandu četru dalībnieku sastāvā var pieteikt vispārizglītojošo vai profesionālo izglītības iestāžu audzēkņi, kuri mācās 10.-12.klasē. Pieteikšanās konkursam notiek līdz 25.martam.

Konkursam paredzēts naudas balvu fonds - pirmo vietu ieguvusī komanda saņems 1000 eiro, otrās vietas ieguvēji - 700 eiro, bet trešās vietas ieguvēji saņems 400 eiro lielu naudas balvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)