Banner 980x90

Ventspilī apspriedīs nākotnes tehnoloģiju ietekmi uz uzņēmējdarbību un cilvēku ikdienu

Ventspils, 1.nov., LETA. 7.novembrī plkst.11 Ventspils Digitālajā centrā notiks pasākums, kurā apspriedīs nākotnes tehnoloģijas un to ietekmi uz uzņēmējdarbību un cilvēku ikdienu, aģentūru LETA informēja AS "Swedbank" uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Liene Kirma.

Pasākumā "Ventspils digitālā diena" ar dažādu nozaru speciālistiem diskutēs par tuvākajā laikā gaidāmajām digitālās nākotnes izpausmēm un to, kā tās ietekmēs finanšu, komunikācijas, transporta, loģistikas u.c. nozares. Tiks runāts arī par to, kā digitālās tehnoloģijas var palīdzēt uzņēmuma izaugsmei un kā tās savā labā var izmantot pašvaldības.

Pasākumā piedalīsies tehnoloģiju eksperts, uzņēmuma "TestDevLab" pārstāvis Kristaps Skutelis, "Swedbank" Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante un Ventspils Augstskolas Viedo tehnoloģiju pētniecības centra pētnieks Gundars Bergmanis-Korāts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)