Banner 980x90

Ventspilī ar makšķerēšanas sacensībām atklās jauno laivu nolaišanas vietu

Ventspils, 23.apr., LETA. Nākamās nedēļas nogalē Ventspilī ar makšķerēšanas sacensībām "Ventas līdaka 2018" atklās jauno laivu nolaišanas vietu Ventā, Ābolu ielas galā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Laivu nolaišanas vietu atklās 4.maijā plkst.8.30. Pēc tam no plkst.9 līdz 15 notiks makšķerēšanas sacensības Ventā no laivām, ko organizē biedrība "Ventspils makšķernieku klubs" sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību. Sacensību mērķa zivis ir līdakas, saudzējot zivju resursus.

Jau ziņots, ka Ventspilī izbūvētas jaunas laivu nolaišanas vietas Ventā un Būšnieku ezerā, kā arī iepirkts aprīkojums maluzvejniecības apkarošanai. Kopējās projekta izmaksas bija 170 522 eiro, tai skaitā 113 000 eiro - Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda līdzfinansējums, bet 57 522 eiro sedza Ventspils pašvaldība.

Jaunizbūvētie slipi paredzēti ūdens akvatorijas uzraudzības, aizsardzības un maluzvejniecības apkarošanas veicināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)