Banner 980x90

Ventspilī atklās Kurzemes acu centru

Trešdien, 10.decembrī, plkst.10 Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas acu slimību nodaļā Ventspilī notiks Kurzemes acu centra atklāšana, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Mārtiņsone.

Lai paplašinātu acu slimību nodaļas ambulatoro pacientu pieņemšanu, slimnīcā Ventspilī izveidots otrs acu ārsta pacientu kabinets ar atbilstošu aprīkojumu, ko finansēja Ventspils pilsētas dome, piešķirot līdzekļus vairāk nekā 50 000 eiro apmērā.

Ventspils acu slimību nodaļa kopā ar ambulatoro pacientu pieņemšanu ir kļuvusi par lielāko centru ārpus Rīgas, kur nodrošina konsultācijas un operē pacientus ar acu slimībām, skaidroja Mārtiņsone. Pateicoties šai paplašināšanai, Ventspils slimnīca uzskatīja, ka ir pamats izveidot Kurzemes acu centru, jo palīdzība tiek sniegta pacientiem no visas Kurzemes un citiem reģioniem.

Ventspils slimnīcas acu slimību nodaļā tiek nodrošinātas pacientu konsultācijas, kā arī veiktas operācijas. Laikam ejot un attīstoties tehnoloģijām, nodaļa ir pilnveidota. Operācijas veic ar mūsdienīgām tehnoloģijām un pacients var doties mājās tajā pašā vai nākamajā dienā pēc operēšanas, informēja Mārtiņsone.

Gada laikā acu nodaļas ārsti veic vairāk nekā 500 operāciju, bet pirms tam katrs pacients saņem konsultācijas. Gada laikā Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas oftamologi jeb acu ārsti sniedz vairāk nekā 3500 pacientu konsultācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)