Banner 980x90

Ventspilī atsāks vērienīgos Robežu ielas pārbūves darbus un ierobežos satiksmi

Ventspils, 4.apr., LETA. Nākamnedēļ Ventspilī atsāks ziemas periodā pārtrauktos vērienīgos Robežu ielas pārbūves darbus un atjaunos satiksmes ierobežojumus, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" pārstāve Dace Kalsere.

Satiksmes ierobežojumi tiks noteikti, divos posmos uzstādot satiksmi regulējošus luksoforus un ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes.

No 9.aprīļa un 10.aprīļa Robežu ielā satiksmes organizācija tiks regulēta ar luksoforu divos posmos. Pie Graudu ielas luksoforus paredzēts uzstādīt brauktuves labajā pusē, virzienā no Ventspils. Šajā 170 metru posmā tiks veikti pašvaldības SIA "Ūdeka" iesāktie ūdensvada un kanalizācijas izbūves darbi. Luksofori tiks uzstādīti arī "Latvijas Dzelzceļa" izbūvējamajos apjomos 100 metru garumā no iebrauktuves uz apakšstaciju līdz Komētu ielai.

Tiks atjaunotas arī ātruma ierobežojuma ceļa zīmes, ierobežojot pārvietošanās ātrumu līdz 30 kilometriem stundā.

Pirmajās būvdarbu dienās šajos ielas posmos tiks veikti asfalta frēzēšanas darbi.

Jau ziņots, ka Ventspilī par 6,33 miljoniem eiro tiek īstenots tranzīta ielu izbūves projekts, rekonstruējot Robežu ielu un Mazo Kurzemes ielu un izbūvējot satiksmes rotācijas apli savienojumā ar Kurzemes ielu. Darbi tika sākti pērn augustā un pārtraukti pirms ziemas perioda.

Robežu ielas posmā no I.Mičurina ielas līdz Pacukles upes tiltam paredzēta pilnīga ielas konstrukcijas, komunikāciju un apgaismojuma pārbūve un jaunas ietves un veloceliņa izbūve.

Robežu ielas pārbūves darbus plānots pabeigt līdz 2018.gada decembrim. Būvdarbus veic SIA "VIA".

Savukārt, no šī gada 19.marta Robežu ielas posmā no Graudu līdz Rotas ielai tika sākti ūdensvada un kanalizācijas tīklu paplašināšanas būvdarbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)