Banner 980x90

Ventspilī darba devējus aicina pieteikties skolēnu nodarbinātības programmai

Ventspils, 24.apr., LETA. Ventspils pilsētas dome aicina darba devējus pieteikties pašvaldības finansētajai skolēnu nodarbinātības programmai, aģentūru LETA informēja Ventspils domē.

Aicināti pieteikties darba devēji, kuri var piedāvāt darbu vasaras mēnešos 13 un 14 gadus veciem skolēniem.

Skolēnu nodarbinātības pasākums tiks finansēts no Ventspils pilsētas pašvaldības budžeta un darba devēja finanšu līdzekļiem. Darba devējiem pašvaldība piešķirs finanšu līdzekļus skolēna darba samaksai 100% apmērā no valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes pusaudžiem. Nodarbinot skolēnus, darba devējam jānodrošina darba vadītājs, kurš palīdz apgūt darbam nepieciešamās pamatprasmes un iemaņas, kā arī jānodrošina skolēna uzraudzība darba laikā. 13 un 14 gadus vecos skolēnus drīkst nodarbināt ne ilgāk par četrām stundām dienā un ne vairāk par 20 stundām nedēļā.

Darba devējus aicināti pieteikties Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļā līdz 11.maijam, lai skolēns varētu sākt darbu jau no 1.jūnija. Piesakoties vēlāk, iespēja saņemt līdzfinansējumu skolēna nodarbināšanai būs atkarīga no neizlietotā finansējuma apmēra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)