Banner 980x90

Ventspilī darbu sācis par 171 000 eiro rekonstruētais tenisa korts

Rīga, 3.sept., LETA. Ventspilī, olimpiskajā centrā "Ventspils", atklāts rekonstruētais tenisa korts ar diviem laukumiem, kura pārbūvē ieguldīts 171 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja Ventspils pašvaldībā.

Korta pārbūves laikā pilnībā nomainīts tā segums. Pateicoties jaunajā segumā ieklātajam amortizējošajam gumijas slānim, jaunie tenisa laukumi ir īpaši piemēroti tieši bērnu treniņiem un turnīriem, jo labāk aizsargās no traumu gūšanas. Izbūvēta arī jauna lietus ūdens novadīšanas sistēma un energoefektīvs apgaismojums, kā arī iegādāts jauns tenisa aprīkojums, un uzstādītas jaunas tribīnes ar 150 sēdvietām.

Tenisa korts pēc pārbūves ir paplašināts, izbūvējot nepieciešamās drošības zonas, un ir atbilstošs starptautiskām prasībām.

Tenisa korta pārbūve ir līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļiem - Izglītības un zinātnes ministrijas finansējuma valsts nozīmes sporta attīstības projektu īstenošanai - olimpiskā centra "Ventspils" attīstībai 2018.gadā. Olimpiskā centra stadionā kopumā ir izbūvēti divi tenisa korti, kopā ar četriem laukumiem.

Rekonstruētais tenisa korts ar diviem laukumiem ekspluatācijā nodots 2002.gadā. Olimpiskā centra "Ventspils" stadionā ir izbūvēti divi tenisa korti ar kopumā četriem laukumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)