Banner 980x90

Ventspilī darbu sāks par 952 673 eiro uzbūvētā iekštelpu "BMX" ziemas treniņbāze

Rīga, 19.febr., LETA. Ventspilī darbu sāks iekštelpu "BMX" ziemas treniņbāze, kuras būvniecības darbi pie Ventspils 2.vidusskolas sākās pērnā gada sākumā, un tie izmaksājuši 952 673 eiro, aģentūra LETA uzzināja Ventspils pašvaldībā.

Jauno ēku varēs apdzīvot Ventspils Sporta skolas "Spars" riteņbraukšanas sporta veida BMX nodaļas audzēkņi.

Reizē ar treniņbāzes būvniecību, Ventspils 2.vidusskolā tika atjaunota sporta zāle un tās palīgtelpas.

Objekts sastāvēja no divām būvniecības kārtām, kur pirmajā kārtā atremontēja skolas sporta zāli un tās palīgtelpas projekta "Izglītības iestāžu mācību vides infrastruktūras uzlabošana un materiāltehniskās bāzes pilnveidošana" gaitā. Sporta zālē tika atjaunots grīdas segums, sienas, logi un durvis, izbūvēta piespiedu vēdināšanas un ugunsgrēka atklāšanas un signalizācijas sistēmas, atjaunots siltummezgls, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas, kā arī uzstādīts jauns aprīkojums.

Savukārt otrajā būvniecības kārtā blakus Ventspils 2.vidusskolai tika izbūvēta jauna iekštelpu "BMX" treniņbāze, kurā jaunie braucēji varēs trenēties sacensībām ziemas laikā.

Treniņbāzē atrodas 40 metrus gara trase ar četriem braukšanas celiņiem. Tāpat pieejami pārvietojami trases moduļi, starta estakāde ar starta barjeru un tās pacelšanas mehānismu, kā arī velosipēdu novietošanas statīvi, velosipēdu trenažieri un darba galds velosipēdu remontam.

"BMX" ziemas treniņbāzes būvdarbi finansēti no Valsts budžeta līdzekļiem, savukārt Ventspils 2.vidusskolas sporta zālesbūvdarbi izmaksāja 312 147 eiro.

Būvniecības darbus veica būvniecības firma SIA "Venttermo".

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Venttermo" pamatkapitāls ir 32 668 eiro. 2017.gadā uzņēmums apgrozīja 348 226 eiro un peļņa bija 3315 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)