Banner 980x90

Ventspilī divos ugunsgrēkos cietuši trīs cilvēki un no ēkām evakuēti 20 cilvēki

Rīga, 25.jūl., LETA. Ventspilī aizvadītajā diennaktī divos ugunsgrēkos cietuši trīs cilvēki un no ēkām evakuēti 20 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Ventspilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg neapdzīvotas divstāvu koka ēkas pirmais stāvs un liesmas strauji izplatās uz otro stāvu un jumtu.

Notikuma vietā no blakus esošās ēkas viens cilvēks izglābts un viens cilvēks evakuēts. Abi cilvēki bija cietuši, un nodoti mediķiem. Piedūmojuma dēļ no blakus esošajām ēkām tika evakuēti kopumā 20 cilvēki.

Ugunsgrēka kopējā degšanas platībā bija 250 kvadrātmetri.

Tāpat vakar ugunsdzēsēji saņēma vēl vienu izsaukumu uz Ventspili, kur no dzīvojamās mājas bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg divstāvu koka dzīvojamā māja 140 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas izglābts viens cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 51 izsaukumu - 24 uz ugunsgrēku dzēšanu un 19 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)