Banner 980x90

Ventspilī gatavojas būvēt jaunu peldbaseinu ar rehabilitācijas centru

Rīga, 27.nov., LETA. Ventspilī 2022.gadā plānots uzbūvēt peldbaseinu ar rehabilitācijas centru, aģentūru LETA informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļā.

Peldbaseins plānots ar astoņiem 50 metru gariem peldēšanas celiņiem, ko būs iespējams sadalīt uz pusēm, iegūstot sešpadsmit 25 metrus garus peldēšanas celiņus. Plānots, ka jaunajā kompleksā atradīsies arī rehabilitācijas centrs un viesnīca.

Pirms jaunās ēkas projektēšanas sākšanas tika izsludināts metu konkurss projektam "Peldbaseina un rehabilitācijas centra ar viesnīcu būvniecība zemes gabalā, Kuldīgas ielā 71, Ventspilī".

Kā informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļā, konkursam pavisam tika iesniegti seši darbi, no kuriem trīs bija ļoti interesanti, un par tiem notika komisijas karstākās diskusijas.

Projekta metu konkursa uzvarētāja ir SIA "K Idea", bet direktors un autors ir arhitekts Andris Kokins.

Patlaban notiek sarunu procedūra, darbs pie dokumentācijas sagatavošanas un projektēšanas līguma slēgšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)