Banner 980x90

Ventspilī izbūvēs jaunu pieeju jūrai

Ventspils, 16.okt., LETA. Ventspils dienvidrietumu rajonā izbūvēs jaunu pieeju jūrai, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādē "Komunālā pārvalde".

Sākušies būvdarbi projektā, kas paredz infrastruktūras izveidi pilsētas dienvidrietumu rajonā - Saulrieta ielas galā un Jūrmalas parkā. Būvdarbu laikā tiks izveidota apgaismota iela, jauni gājēju celiņi, stāvlaukums 60 automašīnām, laivu novietnes ar nojumi un divas papildu koka celiņu laipas uz jūru. Darbus plānots pabeigt līdz 2018.gada jūnijam, lai nākamajā pludmales sezonā būtu iespējams izmantot jauno stāvlaukumu un laipas.

Būvdarbus par 711 486 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) veic SIA "Ostas celtnieks", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Šie darbi ir daļa no Ventspils muzeja projekta "Ziemeļkurzemes kultūrvēsturiskā un dabas mantojuma saglabāšana un tūrisma piedāvājuma attīstība". Projekta mērķis ir saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgus kultūras un dabas mantojuma objektus Ziemeļkurzemē, vienlaikus radot priekšnoteikumus tūrisma plūsmas pieaugumam Ziemeļkurzemē. Projekts tiek realizēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)