Banner 980x90

Ventspilī izsludināts konkurss sporta projektu finansēšanai

Ventspils, 31.janv., LETA. Ventspils Sporta pārvalde izsludinājusi konkursu, kurā iespējams saņemt finansiālu atbalstu sporta projektiem Ventspilī, aģentūru LETA informēja pārvaldes sporta metodiķis Kārlis Gubāts.

Konkursā iespējams saņemt finansējumu gan sporta pasākumu un sacensību organizēšanai Ventspilī, gan sporta klubiem, kuros trenējas bērni un jaunieši, daļējai Ventspils sporta bāžu izmantošanas maksas segšanai un bērnu un jaunatnes sporta programmu realizēšanai.

Maksimālā atbalsta summa, ko iespējams saņemt vienam projektam, ir 1500 eiro, bet projekta iesniedzējam jānodrošina līdzfinansējums vismaz 30% apmērā no projekta kopējām izmaksām. Projekta iesniedzējam ir tiesības piesaistīt finansējumu arī no citiem avotiem.

Konkursā var piedalīties jebkura juridiska persona vai juridisku persona apvienība, kā arī jebkura pilngadību sasniegusi fiziska persona, kas reģistrējusies kā saimnieciskā darba veicēja.

Pieteikumus konkursam var iesniegt Ventspils Sporta pārvaldē līdz 14.februāra plkst.16.

Projekti, kas saņems atbalstu, būs jārealizē līdz 2019.gada 31.martam.

Konkurss tiek organizēts, lai veicinātu iedzīvotāju veselīgu dzīvesveidu un sporta attīstību, sekmētu sporta organizāciju, tajā skaitā sporta klubu, veidošanos un darbību, īpašu vērību veltot bērnu un jauniešu sporta aktivitāšu nodrošināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)