Banner 980x90

Ventspilī izveidoti vairāk nekā 30 jauni punkti sadzīves atkritumu dalītai vākšanai

Rīga, 8.nov., LETA. Turpinot paplašināt šķirošanas iespējas Ventspils pilsētā, pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" ir izveidojis vairāk nekā 30 jaunus punktus sadzīves atkritumu dalītai vākšanai, aģentūru LETA informēja "Ventspils labiekārtošanas kombināts" Sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Patlaban stikla un plastmasas iepakojumu iespējams nodot nu jau 78 atkritumu dalītas savākšanas punktos daudzdzīvokļu namu pagalmos, pie lielveikaliem, skolām un bērnu dārziem, kā arī šķiroto atkritumu savākšanas laukumos - Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a.

Katrā punktā ir uzstādīti divi konteineri, kas paredzēti stikla un plastmasas iepakojuma uzkrāšanai. Lai atkritumu šķirošana sasniegtu galveno mērķi - no visiem atkritumiem atdalīt atkārtoti izmantojamus un pārstrādājamus atkritumus - svarīgi atkritumus šķirot pareizi, tādēļ iedzīvotāji aicināti ievērot ieteikumus, kas atrodami uz konteineriem.

Arī nākamajā gadā "Ventspils labiekārtošanas kombināts" turpinās paplašināt infrastruktūru atkritumu šķirošanai, tādēļ iedzīvotāji aicināti izteikt ierosinājumus par vietām, kur būtu nepieciešams uzstādīt konteinerus atkritumu šķirošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)