Banner 980x90

Ventspilī izvērtēs labāko ēdināšanas uzņēmumu konkursa finālistus

Ventspils, 19.okt., LETA. Nākamās nedēļas sākumā, 23.oktobrī un 24.oktobrī, Ventspilī viesosies neatkarīgi eksperti, lai izvērtētu konkursa "Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017" finālistus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Septembrī noslēdzās konkursa pirmā kārta, kurā četrās grupās tika vērtēti 49 ēdināšanas uzņēmumi, no tiem vairāk nekā desmit - pirmo reizi. Ņemot vērā pieaugošos interesi par dažādas kafijas un svaigi ceptu konditorejas izstrādājumu baudīšanas vietām, šogad pirmo reizi atsevišķi tika vērtētas kafetērijas.

Pēc visu uzņēmumu apmeklēšanas eksperti nolēmuši konkursa otrajai kārtai izvirzīt 23 uzņēmumus.

Ēdināšanas uzņēmumu izvērtēšanā piedalās šefpavārs Raimonds Zommers, viesmīlības un vīna eksperts, vairāku restorānu īpašnieks Jānis Jenzis un viesu uzņemšanas speciāliste Gundega Ruciņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)