Banner 980x90

Ventspilī muzicēs dziesminieks Kārlis Kazāks

Rīga, 30.jūl., LETA. Ceturtdien, 8.augustā, plkst.21.30 Ventspils Jahtu ostas grila bārā "Jahtu māja" muzicēs dziesminieks Kārlis Kazāks ar koncertprogrammu "Ejot ar vēju", aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrā.

Interese un pieprasījums pēc Kazāka aizrautīgās muzicēšanas arvien pieaug, tādēļ jau augustā ventspilnieki un Ventspils viesi atkal varēs pulcēties un atpūsties Kazāka radītās mūzikas pavadībā.

Pirms uzstāšanās Dokupes ūdensrozēs notiks kuģīša "Hippo Campus" organizētais sarunu vakaru cikls "Hipokampu īssavienojumi", kur Kazāks piedalīsies kā īpašais viesis sarunu vakarā "Solis pāri slieksnim".

Pēc sarunu vakara, plkst.21.30 koncerts Ventspils Jahtu ostas grila bārā "Jahtu māja" būs iespējams apmeklēt lielākam klausītāju pulkam.

Vakara noskaņai un pārsteigumam plānots arī skaņdarbs ventiņu izloksnē.

Kazāks ir latviešu dziedātājs un komponists. 2008.gadā viņš izdeva savu pirmo solo albumu "Uz manām plaukstām", pašlaik izdoti trīs albumi. Debija mūzikālajā daiļradē notika 1996.gadā grupas "Dull doll" sastāvā, 2000.gadā Kazāks dibināja grupu "Oceanfall".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)