Banner 980x90

Ventspilī norisināsies lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija

Rīga, 17.okt., LETA. Divas nedēļas nogales Ventspilī norisināsies lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Akcijā "Nodod tuvāk mājām!" iedzīvotājiem būs iespēja atbrīvoties no atkritumiem, kas ir par lielu vai nepiemēroti ievietošanai sadzīves atkritumu konteineros. Akcija notiks četras dienas - Ventas kreisajā krastā 20.oktobrī un 21.oktobrī, bet Pārventā - 27.oktobrī un 28.oktobrī. Šīs nedēļas nogalē iedzīvotājiem būs iespēja bez maksas izmest lielgabarīta atkritumus konteineros, kas būs uzstādīti astoņās vietās.

Akcijas laikā tiks pieņemtas mēbeles, matrači, paklāji, remonta lielgabarīta atkritumi - kokmateriāli, durvis, logu rāmji bez stikliem un saplacinātas iepakojuma kastes. Taču iedzīvotājiem jāņem vērā, ka akcijas laikā sadzīves atkritumi, elektropreces, bīstamie atkritumi, nolietotas riepas, būvniecības un būvju nojaukšanas atkritumi, kā arī zaļie atkritumi netiek pieņemti.

Ikdienā Ventspilī lielgabarīta atkritumus bez maksas iespējams nodot šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)