Banner 980x90

Ventspilī noskaidros videi draudzīgāko uzņēmumu

Ventspils, 9.apr., LETA. Konkursā tiks noskaidrots videi draudzīgākais Ventspils uzņēmums, kas saņems atzinību vides jomā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Ventspils pilsētas dome aicina uzņēmumus pieteikties atzinībai vides jomā par 2017.gada rezultātiem.

Gada atzinību vides jomā Ventspils pilsētas dome ieviesa 2015.gadā nolūkā veicināt vides kvalitātes uzlabošanu, stimulēt videi draudzīgu uzņēmējdarbību un tās tēla veidošanu. Atzinību plānots piešķirt reizi gadā nominācijā "Videi draudzīgākais uzņēmums". Konkursa nolikums paredz iespēju piešķirt arī nomināciju "Videi nedraudzīgākais uzņēmums".

Pretendentus vērtēs žūrijas komisija, un konkursa uzvarētāji iegūs Ventspils pilsētas domes atzinības rakstu un mākslinieka darinātu balvu. Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties Ventspils pašvaldības portālā. Turpat pieejama arī konkursa pieteikuma anketa, ko līdz 27.aprīlim var iesniegt Ventspils pilsētas domes Vispārējā nodaļā.

Pērn konkursam pieteicās 11 uzņēmumi, un visaugstāko žūrijas novērtējumu un balvu "Videi draudzīgākais uzņēmums" saņēma SIA "Ventamonjaks serviss" un pašvaldības SIA "Ventspils reiss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)