Banner 980x90

Ventspilī notiks elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcija

Ventspils, 16.maijs, LETA. Ventspilī šīs nedēļas nogalē notiks elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akcija, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" pārstāve Dace Kalsere.

Akcija norisināsies sestdien, 19.maijā, Ventas kreisajā krastā un svētdien, 20.maijā Ventas labajā krastā jeb Pārventā.

Akcijas laikā iedzīvotāji bez maksas varēs nodot datortehniku, televizorus un radioaparatūru, ledusskapjus, elektriskās plītis un mikroviļņu krāsnis, elektriskās tējkannas, gludekļus, fēnus un citas mājsaimniecības elektriskās un elektroniskās iekārtas.

Šogad akcija tiks organizēta, aptverot gan individuālo, gan daudzdzīvokļu dzīvojamo māju rajonus. Mājsaimniecībā vairs nevajadzīgās elektriskās un elektroniskās iekārtas varēs nodot "Ventspils labiekārtošanas kombināta" kravas mikroautobusos "Renault Master", kas kursēs pēc noteikta maršruta. Ar maršrutu laikiem un pieturām var iepazīties Ventspils pašvaldības mājaslapā.

Ikdienā iedzīvotāji elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumus var bez maksas nodot šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a katru dienu no plkst.10 līdz 19, izņemot pirmdienas.

Savukārt mazās elektroiekārtas, piemēram, fēnus, tējkannas, blenderus vai mobilos telefonus, bez maksas var nodot lielveikalā "Rimi", Lielajā prospektā 3/5, un J.Poruka ielā 5, kur sadarbībā ar AS "Latvijas Zaļais punkts" ir izvietotas īpašas kastes šo atkritumu savākšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)