Banner 980x90

Ventspilī notiks tradicionālā Sniegpulkstenīšu stādīšanas talka

Rīga, 1.marts, LETA. Ventspilī, Dzirnavu laukumā, 17.martā notiks jau par tradīciju kļuvusī Sniegpulkstenīšu talka, kurā var piedalīties ikviens interesents, aģentūru LETA informēja Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Sniegpulkstenīšu stādīšanas talka, sagaidot pavasari, pilsētā jau kļuvusi par tradīciju. Tā aizsākās 2014.gadā.

Šoreiz ikviens tiek aicināts pulcēties plkst.11 Dzirnavu laukumā, lai kopīgi iestādītu jau sagatavotos, vai arī līdzi paņemtos sniegpulkstenīšu stādus. Viss talkai nepieciešamais inventārs tiks nodrošināts uz vietas pasākuma laikā.

2017.gadā Sniegpulkstenīšu talkas laikā notika Ginesa pasaules rekorda uzstādīšana. Toreiz Sarkanmuižas pļavā, par godu Latvijas Valsts simtgadei 1293 pilsētas iedzīvotāji un viesi sešās minūtēs 28 sekundēs un 44 sekundes simtdaļāsi iestādīja 7756 sīpolpuķu cerus. Sniegpulkstenītes tika iestādītas Latvijas valsts kontūrā ar skaitli 100.

Ik gadu vairākus simtus sniegpulkstenīšu stādu pilsētai dāvina SIA "Galantus".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)