Banner 980x90

Ventspilī notiks uzņēmējdarbības un līderības nometne

Rīga, 30.jūl., LETA. No 5.augusta līdz 10.augustam Ventspilī jau otro reizi norisināsies organizācijas "Junior Achievement Latvia" praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometne "Junior Achievement Unlocked", pulcējot 31 vidusskolēnu no visas Latvijas, tajā skaitā sešus ventspilniekus, aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Putniņa.

Nometne notiks Ventspils Augstskolā un tās laikā izaugsmes treniņos un praktiskās biznesa darbnīcās jaunieši uzlabos savas uzņēmējdarbības spējas un attīstīs biznesa idejas, kuras noslēgumā prezentēs un aizstāvēs žūrijas priekšā. Kopā ar dalībniekiem kā mentori strādās Latvijā pazīstami uzņēmēji un uzņēmumu vadītāji.

Programmā paredzētas dažādas tematiskas nodarbības, apgūstot biznesa ideju ģenerēšanu, biznesa modelēšanu, produktu prototipēšanu, prezentācijas prasmes un citas būtiskas un uzņēmējdarbībā noderīgas prasmes. Tāpat katras dienas noslēgumā paredzētas tikšanās un diskusijas ar sabiedrībā zināmām personībām, kas tiks straumētas portālos "www.diena.lv" un "www.labsoflatvia.com."

Nometni "Junior Achievement Unlocked 2019" organizē ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta "Inovāciju motivācijas programma" atbalstu un sadarbībā ar Ventspils Izglītības pārvaldi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)