Banner 980x90

Ventspilī pakāpeniski sāks pieslēgt apkuri

Rīga, 3.okt., LETA. Ņemot vērā laikapstākļus, pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" šonedēļ pakāpeniski sāks pieslēgt apkuri uzņēmuma apsaimniekotajām daudzdzīvokļu dzīvojamām un nedzīvojamām ēkām, aģentūru LETA informēja "Ventspils nekustamie īpašumi" tehniskais direktors Valērijs Pļiskovs.

Rīt, 4.oktobrī, apkures padeve tiks nodrošināta nerenovētām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kurās nav ierīkoti karstā ūdens dvieļu žāvētāji, savukārt parīt, 5.oktobrī, siltumenerģija tiks padota pārējām nerenovētām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām.

Nākamnedēļ apkure tiks pieslēgta visām renovētajām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām.

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" vērš iedzīvotāju uzmanību, ka, ja pēc apkures padeves radiatori dzīvoklī nesilst vai silst tikai daļa no tiem, tad par to nekavējoties ir jāziņo mājas pārvaldniekam vai ēkas iekšējās apkures sistēmas apkalpotājam SIA "Cirtnis" pa tālruni 26 602 509.

Gadījumā, ja iedzīvotāji vēlas pieslēgt apkuri nedaudz vēlāk, tad mājas dzīvokļu īpašnieku kopība vai pilnvarotās personas var lemt par apkures sezonas uzsākšanas vēlamo laiku, informējot par to mājas apsaimniekotāju.

Lai drēgnajās rudens dienās mājoklī būtu komfortabli, ēku siltummezgli ļauj regulēt siltuma padevi apkures sistēmā atbilstoši āra gaisa temperatūrai, kā arī nepieļaujot telpu pārkurināšanu. Āra gaisa temperatūrai paaugstinoties vai pazeminoties, siltummezgls izslēdzas vai ieslēdzas automātiski. Tas nozīmē, ka ar minimālu siltumenerģijas patēriņu ir iespējams nodrošināt dzīvokļos komforta prasībām atbilstošu temperatūru. Līdz ar to iedzīvotājiem nevajadzētu satraukties, ka dienas laikā, paaugstinoties gaisa temperatūrai, radiatori var būt vēsi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)