Banner 980x90

Ventspilī pamana pie vilciena sastāva piestiprinātu aizdomīgu kasti; priekšmets nav izrādījies sprādzienbīstams

Ventspils, 17.maijs, LETA. Šodien Ventspilī pie vilciena sastāva rāmja pamanīts aizdomīgs priekšmets, kas nav izrādījies sprādzienbīstams, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Neilgi pirms pusdienlaika policijā saņemta informācija par aizdomīgu kasti ar vadiem, kas piestiprināta pie ogļu kravas vilciena. Uz notikuma vietu Depo ielā devies gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), gan VP, tai skaitā specvienība "Omega".

Aizdomīgais priekšmets nav izrādījies sprādzienbīstams. Pagaidām VP nevarēja plašāk komentēt priekšmeta izcelsmi un citus notikušā apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)