Banner 980x90

Ventspilī par 709 000 eiro pārbūvēts Kuldīgas ielas posms

Rīga, 12.dec., LETA. Šogad Ventspilī vērienīgu pārbūvi piedzīvojusi Kuldīgas iela, posmā no Tērauda ielas līdz Jēkaba ielai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ielas pārbūvi par 709 000 eiro veica pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts".

Kuldīgas iela ir viena no stratēģiski svarīgākajām Ventspils ielām, kas vienlaikus ir arī pievedceļš Ventspils ostai. Pārbūves laikā 554 metru garajā posmā savu laiku nokalpojušais asfalta segums nomainīts pret betona bruģa segumu.

Pārbūves laikā izbūvētas ietves, kā arī ielas apgaismojums. Tāpat arī izbūvēta lietusūdens novadīšanas sistēma un aizbērti ielas malās esošie grāvji.

Kuldīgas iela no Tērauda ielas līdz Jēkaba ielai ir tikai viens no posmiem, ko Ventspils brīvostas pārvalde pārbūvē 2018.gadā, īstenojot pievedceļu attīstības projektu. Būvdarbi šogad noritēja Dzintaru, Maskavas un Zvaigžņu ielā, tika izbūvēts jauns pievedceļš Dienvidu molam 5, un Rāvas un Apļa ielas. Būvdarbi turpinās Kurzemes, Durbes un Ostas ielās, kas noslēgsies 2019.gadā.

Līdz 2022.gadam Ventspilī paredzēta 19 pievedceļu posmu gandrīz 13 kilometru garumā atjaunošana vai izbūve. 85% no pievedceļu attīstības projekta attiecināmajām izmaksām sedz Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)