Banner 980x90

Ventspilī pie jaunajiem pludmales volejbola laukumiem izbūvēs nožogojumu

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Ventspilī pēc iedzīvotāju lūguma pie jaunajiem pludmales volejbola laukumiem Vidumpļavā tuvāko nedēļu laikā tiks izbūvēts nožogojums no Inženieru ielas puses, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Vītola.

Tāpat pēc apmeklētāju lūguma pie jaunajiem laukumiem ir uzstādīts informācijas stends.

Septembrī Ventspilī tika atklāti kopumā četri jauni publiski pieejami pludmales volejbola laukumi, kuri izveidoti saskaņā ar starptautiski pieņemtiem pludmales volejbola laukumu izmēru standartiem. Laukumos ir izveidots apgaismojums, uzstādīti soliņi un veloturētāji un veikta apkārtnes labiekārtošana.

Divi volejbola laukumi izbūvēti Vidumpļavā, bet vēl divi - pie Pārventas pamatskolas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)