Banner 980x90

Ventspilī skolēnu brīvlaikā notiks neformāls uzņēmējdarbības darbnīcu cikls "Biznesa rudens"

Jelgava, 12.okt., LETA. No 22. līdz 27.oktobrim Ventspils 5.-9.klašu skolēniem ir iespēja piedalīties ar uzņēmējdarbības prasmju apgūšanu saistītā pasākumu ciklā "Biznesa rudens", aģentūru LETA informēja Ventspils Jauniešu mājas vadītājs Kristians Jacevičs.

"Biznesa rudenī" aicināti piedalīties skolēni, kuriem jau ir pieredze darbojoties skolēnu mācību uzņēmumos, vai kuriem ir interese attīstīt savu biznesa ideju un šajā mācību gadā skolā dibināt savu mācību uzņēmumu.

Pasākumu ciklā paredzēts jauniešu biznesa idejas attīstīt, palīdzēt nostiprināt lomas komandā, kopīgi meklēt risinājumus pircēju sasniegšanai un reklamēšanai, kā arī iepazīt iespējas, kas ļautu biznesa idejas modernizēt ar digitālo tehnoloģiju palīdzību. Jaunieši viesosies Ventspils Digitālajā centrā un iepazīs tās tehnoloģijas, kas pieejamas un piemērotas mācību uzņēmumiem. Notiks vizīte Ventspils Biznesa inkubatorā, lai iepazītu citu biznesa iesācēju idejas un uzzinātu par atbalsta iespējām jaunajiem uzņēmējiem. Preču reklamēšanai jaunieši apgūs sociālo tīklu mārketinga rīkus un kopā ar profesionālu fotogrāfu mācīsies, kā labāk un skaistāk fotografēt preces. Savukārt zināšanas par sociālās uzņēmējdarbības tēmu dalībnieki gūs no šīs jomas aizsācējiem Latvijā "Otrā elpa".

Plānots, ka apmācības piedalīsies 25 jaunieši. Dalība ir bez maksas, bet pieteikšanās notiek līdz 17.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)