Banner 980x90

Ventspilī speciālo bērnudārzu "Zīlīte" pievienos bērnudārzam "Saulīte"

Rīga, 28.febr., LETA. Šodien Ventspils pilsētas domes sēdē atbalstīts lēmums par speciālās pirmsskolas izglītības iestādes (PII) "Zīlīte" pievienošanu PII "Saulīte", kur turpmāk tiks realizēta arī speciālā izglītības programma izglītojamiem ar somatiskām saslimšanām, aģentūru LETA informēja Ventspils domes Pilsētas mārketinga nodaļā.

Pagājušajā gadā veiktie grozījumi Vispārējās izglītības likumā un Izglītības likumā paredz likvidēt speciālās izglītības iestādes, reorganizēt vai mainīt to nosaukumu.

Patlaban speciālās PII "Zīlīte" apmeklē 38 izglītojamie ar somatiskām saslimšanām, mācību procesu organizējot divās jaukta vecuma grupās.

Speciālās PII "Zīlīte" tiks pievienota "Saulītei" no šā gada jūlija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)