Banner 980x90

Ventspilī uzstādītas zīmes par peldēšanās aizliegumu laivu nolaišanas vietā

Ventspils, 15.jūn., LETA. Ventspilī uzstādītas zīmes par peldēšanās aizliegumu laivu nolaišanas vietā Ventā, Ābolu ielas galā, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Uzstādītās zīmes norāda, ka laivu nolaišanas akvatorijā peldēties un lēkt no slipiem ūdenī ir aizliegts.

Kā atzina Kalsere, jau novērots, ka jaunieši un bērni ūdens priekus bauda, lecot ūdenī no jaunizbūvētajiem laivu nolaišanas slipiem.

"Komunālā pārvalde" vērš atpūtnieku uzmanību un brīdina, ka laivu nolaišanas akvatorijā peldēties un lēkt no slipiem ūdenī ir aizliegts. Izbūves laikā, lai noturētu slipa konstrukciju taisnu, veikta tā nospriegošana ar trosēm akvatorija ūdens baseinā. Atpūtniekiem peldot vai lecot ūdenī, nospriegotās troses var izraisīt dažādas nopietnas traumas. Lai novērstu negadījumu risku, uzstādītas zīmes, kas brīdina atpūtniekus.

Jaunizbūvētie slipi paredzēti ūdens akvatorijas uzraudzības, aizsardzības un maluzvejniecības apkarošanas veicināšanai un ir pieejami visiem, kuri vēlas nolaist laivu Ventā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)