Banner 980x90

Ventspilniekiem pabalstos mācību līdzekļu iegādei izmaksāti 4807 eiro

Rīga, 11.okt., LETA. Jaunajā mācību gadā Ventspils pilsētas pašvaldība atbalstījusi 157 ventspilnieku bērnus un jauniešus no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, piešķirot pabalstu mācību līdzekļu iegādei, aģentūru LETA informēja pilsētas Sociālā dienesta pārstāve Olga Griķe.

Kopumā pabalstos mācību līdzekļu iegādei novirzīti 4807 eiro.

Pabalstu saņēmis 151 bērns no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm. Lai pārliecinātos par līdzekļu novirzījumu paredzētajam mērķim, pabalsts tika izmaksāts iepirkumu kartes veidā 30 eiro vērtībā.

Pabalstu mācību līdzekļu iegādei naudā saņēmuši arī seši bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, no tiem pieci mācās vispārizglītojošās skolās un viens mācās profesionālās vidējās izglītības iestādēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)