Banner 980x90

Ventspils Augstskola piedalīsies tirdzniecības misijā Ķīnā

Ventspils, 25.okt., LETA. No 26.oktobra līdz 29.oktobrim Ventspils Augstskolas (VeA) rektors Kārlis Krēsliņš piedalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā izglītības nozares profesionāļu tirdzniecības misijā Šanhajā un Ningbo, Ķīnā, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone.

VeA rektors tiksies ar Šanhajas un Ningbo izglītības iestāžu un uzņēmumu pārstāvjiem, pārrunājot iespējamu sadarbību, un piedalīsies izglītības izstādē "China Education Expo – Shanghai 2017", kas tiek organizēta katru gadu un kopumā līdz šim ir piesaistījusi vairāk nekā 600 izglītības iestāžu no aptuveni 40 valstīm.

VeA jau pašlaik ir izveidota sadarbība ar Ningbo Universitāti un Džiedžang Vanli Universitāti Ķīnā. VeA vizītes mērķis ir nostiprināt sadarbību un piesaistīt jaunus partnerus, ar kuru palīdzību iekļūt un nostiprināties vienā no lielākajiem studentu piesaistes punktiem pasaulē, skaidroja Jēkabsone. Paplašinoties kursu piedāvājuma klāstam, no šī gada VeA pasniedzējas Lingas Panas vadībā studentiem un Ventspils skolēniem ir iespējams apgūt ķīniešu valodas pamatus, kā arī Ķīnas kultūru, tradīcijas un sabiedrību.

Misijas sastāvā uz Ķīnu dosies pārstāvji no VeA, biznesa augstskolas "Turība" un biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas "RISEBA", kā arī uzņēmuma "Linearis Translations" valdes loceklis Voldemārs Brēdiķis un LIAA Ķīnas pārstāvniecības Šanhajā un Ningbo vadītājs Kaspars Rožkalns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)