Banner 980x90

Ventspils Augstskolā rīkos atvērto durvju dienu

Ventspils, 21.marts, LETA. Ventspils Augstskola (VeA) 1.aprīlī organizēs atvērto durvju dienu, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone.

Atvērto durvju dienā topošajiem studentiem būs iespēja uzzināt par studiju iespējām un studentu ikdienu VeA.

Pasākums tiks atklāts plkst.12 ar augstskolas rektora vietas izpildītāja Kārļa Krēsliņa uzrunu un informāciju par studiju programmām augstskolā, budžeta vietām, kopmītnēm un "Erasmus+" programmas iespējām.

Pēc tam visi interesenti dosies uz Ekonomikas un pārvaldības fakultāti, Tulkošanas studiju fakultāte vai Informācijas tehnoloģiju fakultāti, kur būs iespēja satikt fakultāšu vadību un docētājus, studentus, kā arī VeA absolventus.

Informācijas tehnoloģiju fakultāte topošajiem studentiem piedāvās iespēju piedalīties praktiskajās nodarbībās - piemēram, pasākuma apmeklētāji varēs izveidot elektrodzinēju, noskaidrot kāda ir signālu skaņa, apciemot robotus un radiostaciju, kas ir izvietota uz augstskolas jumta, kā arī apskatīt Latviju satelītattēlos.

Atvērto durvju dienu noslēgumā interesentiem būs iespēja tikties ar VeA Studentu padomes pārstāvjiem, kuri ikdienā rūpējas par sabiedrisko dzīvi augstskolā – organizē dažādus kultūras un izglītojošus pasākumus, kā arī pārstāv studentu intereses gan augstskolas institūcijās, gan Latvijas studentu apvienībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)