Banner 980x90

Ventspils brīvosta vēlas aizņemties 4,1 miljonu eiro ražošanas ēkas būvniecībai

Ventspils, 13.apr., LETA. Ventspils brīvostas pārvalde izsludinājusi iepirkuma konkursu par kredītlīdzekļu piesaisti 4,1 miljona eiro apmērā ražošanas ēkas būvniecībai Ventspilī, Ganību ielā 103, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Aizdevuma izsniegšana plānota pa daļām projektu realizācijas laikā pēc Ventspils brīvostas pārvaldes pieprasījuma, bet ne ilgāk kā divu gadu periodā pēc aizdevuma līguma noslēgšanas. Plānotais aizņēmuma atmaksas termiņš ir 15 gadi.

Pieteikumus iepirkumā par kredītlīdzekļu piesaisti var iesniegt līdz 14.maija plkst.10.

Jau ziņots, ka Ventspils brīvostas pārvalde tuvākajos gados plāno uzbūvēt trīs jaunas ražošanas ēkas, kurās nākotnē tiks radītas vismaz 150 jaunas darbavietas. Kopējās plānotās investīcijas ēku būvniecībā ir 10,7 miljoni eiro, no kuriem daļa būs Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējums, aģentūru LETA informēja Ventspils brīvostas pārvaldes sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Ieviņa.

Divas jaunās ražotnes tiks būvētas Ventspils Augsto tehnoloģiju parka teritorijā, bet vēl viena ražošanas ēka - Ganību ielā 103.

Ražošanas ēku Ganību ielā plānots būvēt, papildinot industriālo teritoriju, kur jau strādā metālapstrādes uzņēmums "Malmar Sheet Metal" un komunālo automašīnu ražošanas uzņēmums "Bucher Municipal". Ēkas platība būs 4100 kvadrātmetri. Plānots, ka jaunie investori savu darbību ēkā varētu sākt 2020.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)