Banner 980x90

Ventspils dome skolēnu nodarbinātībai vasarā papildus piešķir vairāk nekā 13 000 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ventspils pilsētas dome šodien nolēma piešķirt papildu līdzekļus vairāk nekā 13 000 eiro apmērā skolēnu nodarbinātībai vasaras brīvlaikā, nodrošinot iespēju strādāt vēl 40 bērniem un jauniešiem vecumā no 13 līdz 20 gadiem.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Ventspils domē, pašvaldības budžetā bērnu un jauniešu darbam vasarā šogad sākotnēji tika paredzēts finansējums 88 368 eiro apmērā, bet, ņemot vērā arī papildus piešķirto finansējumu, kopumā šim mērķim šogad atvēlēti 101 574 eiro.

Piešķirot papildu budžeta līdzekļus, pašvaldība ir radījusi iespēju strādāt vēl 40 skolēniem. Rezultātā kopumā ar darbvietām būs nodrošināti 370 bērni un jaunieši, kas atbilst darba devēju piedāvāto darbvietu skaitam. Iespēju skolēniem vasarā strādāt ar domes finansējumu šogad piedāvā 25 Ventspils pilsētā reģistrēti darba devēji.

69 darbvietas paredzētas 13 un 14 gadus veciem skolēniem, bet 132 darbvietas izveidotas 15-20 gadus veciem jauniešiem Nodarbinātības valsts aģentūras programmā, kurā pašvaldība piedalās ar 50% līdzfinansējumu. Vēl 169 darbvietas ir paredzētas 15-20 gadus vecu jauniešu nodarbinātības programmai, kuru pilnībā finansē Ventspils pilsētas pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)