Banner 980x90

Ventspils Jaunrades nams ver durvis jaunajā mācību gadā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā ikkatru jauno mācību gadu, Ventspils Jaunrades nams 1.septembrī atzīmē Zinību dienu, piedāvājot radošās darbnīcas un audzēkņu koncertprogrammu, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Jaunrades nama direktore Daiga Silarāja.

Atvērto durvju dienu laikā jau no plkst.10.30 iespējams apmeklēt dažādas radošās darbnīcas, tādā veidā iepazīstoties ar piedāvāto Jaunrades nama interešu izglītības nodarbību klāstu, tikties klātienē ar nodarbību pedagogiem un jau pieteikt dalību pulciņos. Aktīvā darbošanās noritēs gan lielajā zālē, gan iekšpagalmā, gan Jaunrades nama nodarbību kabinetos.

Plkst.11.30 ikvienam apmeklētājam būs iespēja dzirdēt pašu audzēkņu muzikālus priekšnesumus solistu, vokālo un instrumentālo grupu izpildījumā, kā arī redzēt dejas, sākot ar klasiku līdz modernai dejai.

Lielisku dāvanu svētkos sagādājis arī Jaunrades nama planetārijs – iespēja apmeklēt bezmaksas šovu ik pusstundu no plkst.10.00 līdz plkst.13.00

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)