Banner 980x90

Ventspils novadā atklāts par 395 000 eiro izbūvētais Zūru stadions

Ventspils, 20.okt., LETA. Ventspils novada Vārves pagasta Ventavas ciemā šodien atklāts par gandrīz 395 000 eiro izbūvētas Zūru stadions, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Stadionā ierīkots skrejceļš un tāllēkšanas bedre, kā arī futbola un volejbola laukums. Jaunajā stadionā varēs spēlēt arī strītbolu, trenēties šķēpa un diska mešanā un lodes grūšanā. Iekārtotas sēdvietas skatītājiem, kā arī izbūvēts automašīnu stāvlaukums un velosipēdu novietne.

Zūru stadionā varēs trenēties ne tikai vietējās pamatskolas audzēkņi, bet arī pagasta iedzīvotāji, kā arī rīkot vietēja un reģionāla mēroga sacensības.

Zūru pamatskolas ilggadējais sporta skolotājs Aivars Čaklis stadiona atklāšanas pasākumā atminējās, kā skolēni savulaik sportojuši dažādās šai nodarbei nepiemērotās vietās, tādēļ pedagogs neslēpa prieku par jauno stadionu.

Projekta kopējais budžets ir 394 968 eiro, no tiem pašvaldības finansējums - 349 968 eiro. Līdzekļus projekta īstenošanai piešķīra arī Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai. Būvdarbus veica SIA "Ostas celtnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)