Banner 980x90

Ventspils novada domes izpilddirektora amatā apstiprināts pašvaldības administrācijas Iepirkumu nodaļas vadītājs Juris Krilovskis

Rīga, 18.janv., LETA. Ventspils novada domes deputāti pašvaldības izpilddirektora amatā apstiprinājuši pašvaldības administrācijas Iepirkumu nodaļas vadītāju Juri Krilovski, aģentūru LETA informēja Ventspils novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Darbu Ventspils novada pašvaldības administrācijā Krilovskis sāka kā iepirkumu speciālists 2010.gada decembrī, savukārt kopš 2012.gada viņš bija Iepirkumu nodaļas vadītājs.

Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks (ZZS) Krilovska kandidatūru izvirzīja vairāku apsvērumu dēļ - viņš ir Ventspils novada iedzīvotājs, Krilovskis pārstāv jauno paaudzi, kam ir svarīga profesionālā izaugsme, kā arī pieredzējušajam administrācijas darbiniekam ar augstāko juridisko izglītību ir teicama izpratne par pašvaldības darba aktualitātēm, klāstīja Zvaigzne.

Krilovskim esot mērķtiecīgs redzējums par novada attīstību. Viņš vēloties uzlabot novada administrācijai pakļauto iestāžu un struktūrvienību komunikāciju ar novada iedzīvotājiem, ieviest pašvaldības darbā mūsdienīgās tehnoloģijas un uzlabot atgriezenisko saiti ar novada iedzīvotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)