Banner 980x90

Ventspils novadā par 30 000 eiro pārbūvēs ceļu līdz pudmalei

Ventspils, 20.sept., LETA. Ventspils novada Tārgales pagasta Jaunciemā par 30 000 eiro pārbūvēs ceļu līdz pludmalei, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ventspils novada pašvaldība iesaistījusies Latvijas un Igaunijas kopprojektā labākai sadarbībai un reaģēšanai jūras piesārņojuma katastrofu gadījumā. Projekta mērķis ir uzlabot vides drošību jūras un piekrastes ūdeņos Rīgas jūras līča un Irbes šauruma teritorijā, stiprinot Latvijas un Igaunijas glābšanas dienestu, mazo ostu un pašvaldību sadarbību un kapacitāti. Projektā piedalās Kurzemes plānošanas reģions, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Ventspils, Rojas, Engures un Salacgrīvas novadu pašvaldības, kā arī Igaunijas partneri.

Ventspils novada pašvaldības aktivitāte ir autoceļa pārbūve līdz pludmalei Tārgales pagasta Jaunciemā. Pašlaik tiek izstrādāts būvprojekts. Autoceļš būs 3,5 metrus plats un 107 metrus garš ar apgriešanās laukumu piekrastes tuvumā un nestspēju smagajam autotransportam, kura masa ir 26 tonnas, lai Jaunciema pludmalei varētu piekļūt glābšanas dienesta darbinieki.

Finansējums darbu veikšanai Ventspils novadā ir 30 000 eiro, no kuriem Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansējums ir 25 500 eiro, bet Ventspils novada pašvaldības finansējums - 4500 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)