Banner 980x90

Ventspils novada pašvaldība sadalīs 10 000 eiro uzņēmēju iniciatīvām

Ventspils, 22.marts, LETA. Ventspils novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos projektu konkursam "Solis 2017", paredzot tajā sadalīt 10 000 eiro uzņēmēju iniciatīvu realizēšanai, aģentūra LETA uzzināja Ventspils novada domē.

Konkursā plānots atbalstīt uzņēmēju iniciatīvas, kas saistītas ar jaunu darbavietu izveidošanu, radot inovatīvus produktus un pakalpojumus ar paaugstinātu pievienoto vērtību, veicinot saimnieciskās darbības attīstību un dažādošanu un ražošanas resursu izmantošanas efektivitāti.

Viena projekta realizācijai iespējams saņemt līdz 1000 eiro. Pieteikumus var iesniegt Ventspils novadā reģistrētas komercsabiedrības, individuālie komersanti, kā arī fiziskās personas, kas Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas kā saimnieciskās darbības veicēji, un Ventspils novadā deklarētās fiziskās personas, kuras atbalsta gadījumā ir gatavas reģistrēties kā saimnieciskā darba veicēji.

Projektu iesniegšanas termiņš ir 28.aprīlis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)