Banner 980x90

Ventspils novada pašvaldība sadalīs 2000 eiro jauniešu lietderīgas brīvā laika pavadīšanas projektiem

Rīga, 2.maijs, LETA. Ventspils novada pašvaldība projektu konkursā "Jaunietis darbībā 2019" sadalīs 2000 eiro jauniešu lietderīgas brīvā laika pavadīšanas projektiem, aģentūru LETA informēja Ventspils novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Konkursa pasākumu finansēšanas fonds ir 2000 eiro, bet vienam projektam maksimāli piešķiramā summa ir 400 eiro. Projektu iesniegšanas termiņš ir 30.maijs.

Projektu konkursa mērķis ir sekmēt lietderīgu jauniešu brīvā laika pavadīšanu, viņu līdzdalību sabiedriskajā dzīvē, informētību par nodarbinātību un karjeras izglītību, veicināt kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšanu un sociālo risku grupu integrāciju, rosināt jauniešus iesaistīties sporta un veselību veicinošos pasākumos, kā arī tematiskos sadarbības pasākumos un radošajās darbnīcās.

Uz atbalstu var pretendēt pašvaldības struktūrvienības, biedrības, sabiedriskās un privātās struktūras, kuras darbojas kvalitatīvu, ekonomiski efektīvu jauniešu pasākumu organizēšanā.

Izskatot pieteikumus, Ventspils novada Sociālo, izglītības kultūras un sporta komitejas pārstāvji dos priekšroku inovatīviem un izglītojošiem projektiem un tādiem projektiem, kas sekmē Ventspils novada jauniešu kultūrvides attīstību un ir nozīmīgi saliedētas sabiedrības veidošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)