Banner 980x90

Ventspils novadā sāks sešu grants ceļu pārbūvi

Ventspils, 20.sept., LETA. Septembra beigās Ventspils novadā sāks sešu grants ceļu pārbūvi, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pašvaldība pārbūvēs pa diviem ceļiem Popes un Zlēku pagastā, kā arī ceļus Ugāles un Usmas pagastā. Pārbūvējamo ceļu kopējais garums ir 10,9 kilometri.

Grants ceļiem paredzēts atjaunot brauktuvju segumu, tīrīt un padziļināt grāvjus, nomainīt caurtekas, kā arī nomainīt un uzlikt jaunas ceļazīmes.

Būvdarbi jāpabeidz četru līdz sešu mēnešu laikā no būvatļaujas saņemšanas. Popes un Zlēku pagastā darbus veiks SIA "Ostas celtnieks", Ugāles pagastā - SIA "Talce", bet Usmas pagastā - SIA "Venta 1".

Sešu ceļu pārbūve izmaksās 969 786 eiro. Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai līdzfinansē 766 328 eiro, bet Ventspils novada pašvaldība - 203 459 eiro. Pašvaldība projektu realizē, īstenojot Eiropas Savienības programmu "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)