Banner 980x90

Ventspils novada Vārves ciemā labiekārtos Ventas krastu

Ventspils, 11.janv., LETA. Ventspils novada Vārves ciemā plānots labiekārtot Ventas krastu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Vārves ciemā ierīkos laivu piestātni - pontona laipu. Tāpat notiks Ventas krasta joslas sakārtošana, izpļaujot niedres, uzlabojot grunti un pieberot smiltis. Atjaunos arī piebraucamo ceļu un ierīkos celiņu uz laivu piestātni un automašīnu stāvlaukumu. Labiekārtojot pludmali, ierīkos volejbola laukumu, bērnu rotaļu laukumu un skatu laukumu, kā arī uzstādīs pārvietojamās tualešu un pārģērbšanās kabīnes.

Projekta kopējās plānotās izmaksas veido 105 225 eiro, tostarp Eiropas Savienības finansējums paredzēts 72 919 eiro apmērā, bet pašvaldības līdzfinansējums - 32 306 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)