Banner 980x90

Ventspils pašvaldība Ziemassvētku pabalstiem paredzējusi tērēt 345 000 eiro

Rīga, 29.nov., LETA. Ventspils pilsētas pašvaldība materiālā atbalsta sniegšanai Ziemassvētkos atsevišķām iedzīvotāju grupām šogad atvēlējusi 345 000 eiro, aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Griķe.

Plānots, ka pabalstu Ziemassvētkos varēs saņemt 8105 ventspilnieku.

Pabalstu varēs saņemt Ventspils pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Sākot no 3.decembra līdz nākamā gada 31.janvārim Ventspilī deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas nepārsniedz 338 eiro, pabalstu 43 eiro apmērā varēs saņemt norēķinu kontā.

Tie pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, kuri veselības stāvokļa dēļ nevar ierasties Sociālajā dienestā, pabalstu varēs saņemt mājās laika periodā no 3.decembra līdz 31.janvārim. Par pabalsta piegādi personas dzīvesvietā jāinformē Sociālais dienests.

Pabalstu pensionāriem un personām ar invaliditāti 43 eiro apmērā Sociālā dienesta kasēs sāks izmaksāt no 18.decembra līdz 21.decembrim, ņemot vērā iedalījumu pēc personas uzvārda pirmā burta.

Savukārt no 5.decembra līdz 27.decembrim Sociālā dienesta kasēs pabalstu Ziemassvētkos iepirkumu kartes veidā 30 eiro vērtībā par katru nepilngadīgu bērnu varēs saņemt trūcīgās un maznodrošinātās ģimenes ar bērniem.

No 10.decembra līdz 31.janvārim Sociālā dienesta kasēs vai vecāku, aizbildņu norēķinu kontā pabalstu 43 eiro apmērā varēs saņemt ģimenes, kuras audzina bērnus ar invaliditāti vai bāreņus un bez vecāku gādības palikušus bērnus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)