Banner 980x90

Ventspils piejūras brīvdabas muzejā mīt trušu saime

Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā vasaras sezonā iespējams ne tikai apskatīt pastāvīgo ekspozīciju un baudīt dabu, bet arī papriecāties par trušu pulciņu. Pašlaik muzeja teritorijā mīt pieci truši, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils muzejā.
Muzeja sadarbības partneri Smiltiņu ģimene devusi saviem pieciem trušiem – diviem tumšiem un trim brūni baltiem – ekskluzīvu iespēju vasarā padzīvot muzejā. Dzīvniekiem prieks par citu vidi, bet apmeklētājiem, jo sevišķi bērniem, interesanti vērot trušu dzīvi. Truši dzīvojas pa Kazandžu māju dārzu, to apskatīt var no bērnu rotaļu laukuma puses. Muzeja vēsturnieks Artūrs Tukišs un restaurators Aigars Vējkrīgeris trušu mammām izgatavojuši māju un aploku, bet dzīvnieku kopšanā un barošanā iesaistījušies teju visi muzejnieki. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)