Banner 980x90

Ventspils pilsētas domes vadība atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem par izglītības aktualitātēm pilsētā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 14.septembrī, plkst.18.30 tiešraidē portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv, kā arī SIA "SkaTVis" kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks infrastruktūras jautājumos, Izglītības, kultūras un sporta komitejas loceklis, Izglītības komisijas priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš, Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētāja, Izglītības komisijas priekšsēdētāja vietniece Ilze Buņķe, Jaunatnes lietu komisijas priekšsēdētājs, Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pašvaldībā, sarunas tēma – "Mācību gadu sagaidot. Izglītības aktualitātes Ventspilī".

Jautājumus iespējams uzdot: portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv pie šīs ziņas, sūtot e-pastu uz ktvt@kurzemestv.lv, kā arī zvanot darba laikā pa tālruni 636 01139. Sarunas laikā uz studiju būs iespējams piezvanīt pa tālruņiem 63627360 vai 29185371.

Pārraides, kurās uz iedzīvotāju jautājumiem atbild Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, norisinās, pamatojoties uz iedzīvotāju pausto interesi un izmantojot SIA "SkaTVis" kabeļtelevīzijas tīkla sniegtās iespējas, kā arī Ventspils Digitālā centra tehnisko risinājumu, lai nodrošinātu tiešraidi portālā www.ventspils.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)