Banner 980x90

Ventspils pusē par ievērojamu ātruma pārkāpšanu aizturēti vairāki autovadītāji

Rīga, 13.febr., LETA. Pēdējās dienās Ventspilī un tuvējā novadā pieķerti četri autovadītāji, kuri pārkāpuši braukšanas ātrumu par 40 vai pat 75 kilometriem stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Ventspils novada Tārgalē apturēts transportlīdzeklis "Opel Astra", kas vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h, pārvietojies ar 93 km/h.

Ventspilī pieķerti divi pārkāpēji. Medus ielā apturēta 1994.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna "Saab", kas pilsētā braukusi ar ātrumu 91 km/h, bet Zvaigžņu ielā apturēts transportlīdzeklis "Volkswagen", ko vadījis 1981.gadā dzimis vīrietis. Viņš vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 70 km/h, pārvietojies ar ātrumu 116 km/h.

Savukārt Ventspils novada Tārgales pagastā apturēta automašīna "BMW", kas traukusies ar ātrumu 165 km/h. Par šādu pārkāpumu 1997.gadā dzimušam transportlīdzekļa vadītājam var piemērot sodu no 360 līdz 460 eiro, tāpat tiek atņemtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz sešiem mēnešiem.

VP aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)