Banner 980x90

Ventspils – reklāma un sludinājumi pilsētā ar strauju attīstību

Baltijas jūras piekrastes pilsēta, kas nebeidz pārsteigt ar dažādiem kultūras pasākumiem un aktivitātēm. Vieta, no kuras nāk sportisti, zinātnieki un mūziķi. Šī ir vieta, kur pagātne savijas ar tagadni. Senlaicīgas ēkas, kas tiek uzturētas, pateicoties šodienas centīgajiem darboņiem. Tāpat tiek nemitīgi domāts arī par gaišāku nākotni. Paši ventspilnieki sevi uzskata par sīkstiem un darbspējīgiem. No ostas pilsētas ar attīstītu zvejniecību tā ir pārvērtusies līdz nepazīšanai pēdējo 20 gadu laikā un kļuvusi par vienu no kultūras galvaspilsētām. Tomēr dienas ritms aizvien nav tik straujš kā citās lielpilsētās, un gleznainā vieta ir īpaši aicinoša ģimenēm, kas vēlas atrast savu miera ostu un laimi pilsētā pie jūras. 

Meli par Ventspili
Reklāma Ventspilī vēsta par ko pavisam interesantu un līdz šim neredzētu nevienā citā plašsaziņas līdzeklī. Novada lapā ir vesela rubrika, kas veltīta meliem. Tā kā pēdējā laikā saistībā ar pilsētas mēru un daudziem citiem jautājumiem radušās vairākas nepatiesas baumas, pilsēta radījusi veselu reklāmas dēli, atmaskojot visas nepatiesības. Šajā sadaļā tiek apkopota patiesa informācija, kas balstīta uz faktiem, lai oponētu citos plašsaziņas līdzekļos lasītajam un redzētajam. Ja arī Tu esi dzirdējis kādus melus par Ventspili, vari tos sūtīt uz novada lapu Dalder.lv, tie noteikti tiks apkopoti un atspēkoti jau tuvākajā nākotnē. 

No mazotnes līdz darbspējīgam vecumam
Tiem, kam mīļa ir māju sajūta un gribas vienmēr palikt tuvumā saviem radiniekiem, šī pilsēta ir lieliska. It kā nesteidzīgais dzīves ritms nav apstādinājis pilsētas attīstību un iespējas vērt durvis pat vairākām augstskolām. Sludinājumi Ventspilī saka, ka šeit ir ne vien plašas izglītības iespējas, bet tā ir arī mazuļiem draudzīga pilsēta. Vairāki bērnu laukumiņi un dažādas aktivitātes, kas piemērotas kā pašiem mazākajiem, tā jauniešiem, kuri vēlas attīstīt savas sportiskās spējas vai vienkārši pavadīt laiku aktīvi pie dabas. 

Vieta, kur doties darba meklējumos
Ja vēlies atrast darbu, tad sludinājumi Ventspilī ir īstā vieta, kur sākt meklēšanu. Šeit darba netrūkst. Pēdējos gados daudzi profesionāļi ir pametuši valsti, dodoties darba meklējumos uz ārzemēm, tāpēc vakances ir atvērtas visā Latvijā, tomēr šī pilsēta izceļas ar to, ka meklē īpašu nozaru profesionāļus. Darbs ir gan banku jomas speciālistiem, gan būvdarbu vadītājiem. Tiek meklēti arī skolotāji, kas palīdzēs mazajiem ventspilniekiem apgūt dažādus mācību priekšmetus. 

Ja sen jau vēlies ko mainīt savā dzīvē, tad, iespējams, šī ir tava iespēja. Reklāma Ventspilī ir plaši pārstāvēta ar dažādām vakancēm. Visu darba vietu apkopojumu vari apskatīt Dalder.lv, šī vietne ļauj ne vien ātri un viegli atrast sev vēlamo darba vietu, bet arī viegli pieteikties, jo tajā var sagatavot savu CV, kas aizņems vien 5 minūtes. 

Ventspils ir vieta, kur gribas atgriezties vēl un vēl. Lai gan daudziem varētu šķist, ka pilsēta atrodas samērā tālu no Latvijas centra, tā ir izcila brīvdienu izbraukumiem vai vasaras atvaļinājumiem pie jūras. Ja vēl nekad neesat tur bijuši, noteikti ir vērts turp doties jau nākamajās brīvdienās, un, iespējams, arī jūsu ģimeni šī vieta tik ļoti aizraus, ka jau tuvākajā nākotnē tā kļūs par pastāvīgo dzīvesvietu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)