Banner 980x90

"Ventspils siltums" konkursā meklē siltumtrašu būvnieku

Ventspils, 13.jūn., LETA. Siltumapgādes uzņēmums pašvaldības SIA "Ventspis siltums" izsludinājis iepirkumu par jaunu centralizēto siltumtīklu būvniecību Ventspilī, aģentūru LETA informēja "Ventspils siltuma" pārstāve Daiga Altenburga.

Iepirkums sastāv no trim daļām. Pirmā un otrā iepirkuma daļa paredz jaunu siltumtrašu būvniecību attiecīgi 153,5 un 37,3 metru garumā Lāčplēša ielā 1, Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2. Būvdarbi tiks veikti ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu projektā "Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā" un no "Ventspils siltums" budžeta līdzekļiem.

Savukārt trešā iepirkuma daļa paredz jaunu siltumtīklu būvniecību 121,5 metru garumā Ganību ielā 30 un Ganību ielā 32. Šie darbi tiks veikti ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu projektā "Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā".

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 6.jūlijam. Par katru no iepirkuma daļām ir jāiesniedz atsevišķs piedāvājums. Nosacījumi paredz, ka katrai iepirkuma daļai tiks izvēlēts atbilstošākais pretendents, kuram tiks piešķirtas tiesības slēgt līgumu.

Lai paaugstinātu siltumenerģijas pārvades un sadales sistēmas efektivitāti, Ventspillī tiek īstenots projekts "Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā". Tas paredz 11 jaunu siltumtīklu posmu būvniecību 2,8 kilometru garumā. Līdz 2020.gada jūnijam jaunas siltumtrases plānots izbūvēt no Rīgas ielas līdz teātra namam "Jūras vārti" Krišjāņa Valdemāra ielā, Lāčplēša ielā 1, Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2, Ūdens ielā 6, Kuldīgas ielā 13, Strazdu ielā 5, Ganību ielā 30 un Ganību ielā 32, Sarkanmuižas dambī 28, Līvu ielā 2, kā arī Vasarnīcu ielā 9, 14 un 20. Projekts paredz arī siltumtīklu maģistrāles izbūvi no Vidumupītes pieslēguma līdz Lāčplēša ielas pieslēgumam.

Kopējās projekta izmaksas ir 1 323 926 eiro, tostarp Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir 40% apmērā no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām jeb 436 461 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)